TREATMENTS

K18 treatment

Herstel nu met K18 beschadigd haar of voorkom beschadigingen van het haar bij blondering, kleuringen of schade door hittetools. K18 is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad en sterk haar met veerkracht dat aanvoelt als nieuw. Daarnaast is K18 zeer geschikt als voorbehandeling voor een kleuring om beschadiging voor te zijn.

€25,00

Magic botox (vegan)

Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor direct voelbaar voller, compacter en buitengewoon glanzend & sterk.

De behandeling is niet chemisch en heeft alleen een verzorgende werking op het haar.

Om het beste resultaat te krijgen adviseren wij om deze behandeling op te bouwen en 1 keer per maand te herhalen gedurende 3 maanden. Voor een langdurig resultaat adviseren wij om het thuis verzorgings pakket (shampoo, masker en ampullen) te gebruiken. Dit pakket gaat gemiddeld 3 maanden mee en kost €45,-.

Deze behandeling is inclusief het mooi in model föhnen van het haar.

Let op deze behandeling verandert de structuur van het haar niet!

€70,00

Power treatment (vegan)

Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, salicylzuur, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil zorgt deze behandeling ervoor dat er op een natuurlijke manier de zwavelbruggen (krul) worden verzwakt tot max 80%. Hierdoor wordt het haar pluis vrij, krijgt het een mooie glans, wordt het makkelijker handelbaar, behoudt het zijn volume en wordt het niet stijl/futloos.

Voor een langdurig resultaat adviseren wij om het thuis verzorgings pakket (shampoo, masker en ampullen) te gebruiken. Dit pakket gaat gemiddeld 3 maanden mee en kost €49,95.

De behandeling blijft gemiddeld 3/4 maanden in het haar.

v.a. €130

Laminate treatment (vegan)

Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, salicylzuur, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil zorgt deze behandeling ervoor dat er op een natuurlijke vegan/plantaardige manier de zwavelbruggen (krul) worden verzwakt tot 100%. Hierdoor wordt het haar stijl, wordt het krachtig en gezond en krijgt het een mooie glans. 

Voor een langdurig resultaat adviseren wij om het thuis verzorgings pakket (shampoo, masker en serum) te gebruiken. Dit pakket gaat gemiddeld 3 maanden mee en kost €49,95.

v.a. € 230

Voor meer informatie neem dan contact met ons op...